perjantai 13. kesäkuuta 2014

Jostain se on aloitettava


Niin se lähtee tämäkin blogi elämään elämäänsä. Suunnitelmanani on kirjoittaa kokemistani ja näkemistäni asioista kuvien kera. Pyrin käyttämään mahdollisimman paljon kuvia, sillä ne kertovat kenties enemmän kuin tuhat sanaa ja kiireessä ne ovat nopeampia selattavia kuin tekstin lukeminen.

Kennelnimeni Muusalan on innoittanut myös tämän blogin nimeämisessä. Nimi juontaa juurensa ensimmäiseen labradorinnoutajaani Muusaan. Labbiksia minulla on ollut kaksikymmentä vuotta, sitä ennen Suomen pystykorvaa, josta myös pentueita. Kenneltoimintani on pienimuotoista, pentueita harvakseltaan. Koirat kasvavat meillä kotikoirina ja saavat elää mukana kaikissa perheen touhuissa. Erillisiä kenneltiloja meillä ei ole ja pentueetkin kasvavat perheen parissa.
Uutena rotuna kennelissäni on karkeakarvainen mäyräkoira, josta ensimmäinen pentue on juuri kasvamassa.
Tästä kk-mäyräkoirasta on sanottu: ihana, hurmaava, mainio, älykäs, onpa erikoisen sympaattinen, onko se aina noin ystävällinen, tosi kiva......
Itse sanoisin; rakas, ihana Mimmini.

Kun tämä tyttö kohtaa alla olevan pojan intiimeissä merkeissä......syntyy tälläinen porukka.

.Näitä on nyt saatavilla. Pennuille etsitään hyviä koteja, luovutusikä 10. heinäkuuta alkaen. Lisätietoja kannattaa kysyä allekirjoittaneelta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti